Despre

Splendid Conference & SPA Hotel

Adults OnlySplendid Conference & SPA Hotel – Adults Only este situat în nordul staţiunii Mamaia, cu o privelistea superba catre Lacul Siutghiol, la 200 de metri de plaja Marii Negre. Acesta este compus din 2 corpuri de cazare: Corpul Splendid Conference & SPA Hotel – Adults Only deschis in anul 2007 cu 33 spatii de cazare si corpul New Splendid – Adults Only de 24 spatii de cazare care a fost inaugurat in primavara lui 2016.

In urma aprecierile primite de la oaspetii nostri, Splendid Conference & SPA Hotel – Adults Only a castigat premiul TripAdvisor „Traveler’s Choice” si Certificatul de excelenta in anii 2013, 2014, 2015, 2016 si 2017.

Camerele si apartamentele hotelului, mobilate modern, dispun de sistem de climatizare, televizor LCD cu canale prin cablu, minibar si cutie de valori. Baile elegante sunt dotate cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, papuci si halat de baie. Majoritatea camerelor au balcoane, unele dintre ele oferind o priveliste superba asupra Lacului Siutghiol. Majoritatea bailor din corpul New Splendid ofera cabina de dus separata de cada.

Parterul si restaurantul sunt comune pentru cele doua corpuri ale Splendid Conference & SPA Hotel – Adults Only.
Ai o intrebare?

Suntem aici sa te ajutam. Contacteaza-ne prin email, cu ajutorul formularului de contact sau la telefon (+4)0341.412541


FORMULAR DE CONTACT