Masaj

Un moment de

relaxare

In cadrul SPA-ului puteti programa si o sedinta de masaj. Mai jos gasiti descrierea fiecarui tip de masaj disponibil. Este de preferat o programare prealabila.

Orele disponibile pentru sedinte de masaj sunt urmatoarele:

Program zilnic : de la ora 8.00 la 21.00

Masajul Suedez (Masajul Somatic)

Masaj cu tehnica traditionala ce promoveaza relaxarea, cresterea flexibilitatii articulatiilor, reducerea spasmelor si a tensiunii musculare.

Masajul Facial

Masajul facial imbunatateste circulatia sanguina la nivelul tenului, redandu-i elasticitatea si luminozitatea. Stimularea prin presopunctura a zonelor reflexogene ale fetei ajuta la recapatarea tonifierii si fermitatii si reduce aspectul de ten palid si ridat.

Masaj Anticelulitic

Ajuta la indepartarea tesutului adipos care da aspectul de celulita al pielii. Masajul se efectueaza la baza picioarelor, feselor, bratelor si abdomenului pentru stimularea sistemul limfatic si sanguin in vederea eliminarii fluidelor asociate cu formarea celulitei.

Masaj de Tonifiere (Intreg Corpul sau Partial)

Tehnica de masaj – miscari mai ferme – combinata cu proprietatile curative ale aromaterapiei, stimuleaza starea de bine si relaxarea.

Reflexoterapie (Plantar sau Palmar)

Punctele reflexogene din palma sau din talpi corespund fiecarui organ, glanda sau sistem din organism. Reflexoterapia poate fi folositoare pentru a restabili si mentine echilibrul natural al organismului. Aceasta terapie delicata ajuta corpul sa-si restabileasca fluxul natural de sanatate si energie.

Masaj Sportiv / Masajul in Profunzime

Recomandat in timpul si dupa antrenamentele intense sau competitiile sportive pentru a oferi o performanta maxima si pentru a reduce perioada de recuperare. De asemenea previne intinderea sau rupturile de ligamente.

Masajul Picioarelor si al Gleznelor

Se concentreaza asupra masarii gambelor si gleznelor, ajutand la combaterea stresului si stimularea circulatiei sanguine periferice. Masajul este ideal persoanelor cu senzatie de picioare obosite, grele, umflate, sau predispose la retentie de apa in tesuturi.

Masajul Capilar Indian

Beneficiile masajului capilar: Reducere durerea si rigiditatea din zona fetei, a gatului, umerilor si a spatelui; crestere mobilitatea zonei cervicale, imbunatateste pielea scalpului si reda supletea firului de par, stimuleaza sistemul imunitar si nervos central ajutand la marirea capacitatii de concentrare si imbunatatirea memoriei.

Politica de Anulare 

In eventualitatea unei anulari de programare, sau pentru o reprogramare, este necesar sa ne anuntati cu minim 4 ore inaintea orei stabilite initial, pentru a evita plata unei penalizari de 50% din contravaloarea serviciului respectiv. Anularile efectuate cu mai putin de 2 ore inaintea orei programate initial vor atrage plata unei penalizari de 100% din contravaloare. Programarile pot fi modificate doar in functie de disponibilitate.