Masaj

Un moment de

relaxare

Serviciile de masaj sunt disponibile cu programare in prealabil

Shirodhara

Shirodhara este un ritual ayurvedic al capului, cu o tradiţie de peste 6000 de ani, în care se folosesc uleiuri ce acţioneaza profund şi subtil. Masajul constă în a turna ulei pe frunte de la o anumită înălţime, prin care este readusă armonia în trup calmând sistemul nervos central. Vei simţi cum o stare de linişte interioară te va cuprinde.

Ritual Thalgo

Este un ritual corporal remodelant pe baza de alge marine şi oxigen activ, cu efect de slăbire şi fermitate. Terapia include peeling corporal, o aplicaţie de ser şi mască corporală urmată de o hidratare.

Ritual cu miere

Împachetarea cu miere se consideră a fi una dintre cele mai eficiente proceduri, datorită proprietăţilor sale naturale şi purificatoare care combină o exfoliere pe baza de zahăr şi uleiuri esenţiale, care acţionează benefic asupra tuturor proceselor organismului, şi a siluetei.

Ritual cu ciocolată

Împachetările cu ciocolată reprezintă un tratament excelent recomandat persoanelor ce doresc să-şi remodeleze corpul. Este eficient în arderea grăsimii şi tonifierea pielii. În acelaşi timp, este stimulată producerea de endorfine ce dau o senzaţie plăcută de stare de bine.

Stress Relief

Masaj de relaxare totală cu uleiuri calde aromate cu scopul de eliminare rapidă a oboselii, relaxare și generarea unei stări de vitalitate şi bună dispoziţie.

Peeling Corporal

Peeling-ul corporal, cunoscut şi sub denumirea de gomaj, este un tratament complet de purificare, detoxifiere, hrănire şi hidratare a epidermei.

Masaj Suedez (Masajul Somatic)

Masaj cu tehnica traditionala ce promoveaza relaxarea, cresterea flexibilitatii articulatiilor, reducerea spasmelor si a tensiunii musculare.

Masaj Facial

Masajul facial imbunatateste circulatia sanguina la nivelul tenului, redandu-i elasticitatea si luminozitatea. Stimularea prin presopunctura a zonelor reflexogene ale fetei ajuta la recapatarea tonifierii si fermitatii si reduce aspectul de ten palid si ridat.

Masaj Anticelulitic

Ajuta la indepartarea tesutului adipos care da aspectul de celulita al pielii. Masajul se efectueaza la baza picioarelor, feselor, bratelor si abdomenului pentru stimularea sistemul limfatic si sanguin in vederea eliminarii fluidelor asociate cu formarea celulitei.

Masaj de Tonifiere (Intreg Corpul sau Partial)

Tehnica de masaj – miscari mai ferme – combinata cu proprietatile curative ale aromaterapiei, stimuleaza starea de bine si relaxarea.

Masaj Capilar

Beneficiile masajului capilar: Reduce durerea si rigiditatea din zona fetei, a gatului, umerilor si a spatelui. Creste mobilitatea zonei cervicale, imbunatateste pielea scalpului si reda supletea firului de par, stimuleaza sistemul imunitar si nervos central ajutand la marirea capacitatii de concentrare si imbunatatirea memoriei.

Masajul Picioarelor si al Gleznelor

Se concentreaza asupra masarii gambelor si gleznelor, ajutand la combaterea stresului si stimularea circulatiei sanguine periferice. Masajul este ideal persoanelor cu senzatie de picioare obosite, grele, umflate, sau predispose la retentie de apa in tesuturi.

Politica de Anulare 

In eventualitatea unei anulari de programare, sau pentru o reprogramare, este necesar sa ne anuntati cu minim 4 ore inaintea orei stabilite initial, pentru a evita plata unei penalizari de 50% din contravaloarea serviciului respectiv. Anularile efectuate cu mai putin de 2 ore inaintea orei programate initial vor atrage plata unei penalizari de 100% din contravaloare. Programarile pot fi modificate doar in functie de disponibilitate.