Testimoniale

Camera generoasă și cu un iluminat de excepție.Mobilată modern și cu bun gust, la fel ca și zona din apropierea recepției.Micul dejun a fost bogat și cornurile, un deliciu. Zona de spa este deosebită.Întregul hotel sclipește de curățenie.Am avut senzația că abia a fost dat în folosință. O experiență deosebit de plăcută și relaxantă, datorită faptului că este un loc cu o energie bună.
Claudia
5 feb 2022
Totul SPLENDID.Preturile neasteptat de accesibile(e drept ca am fost in Februarie), mic dejun sa iti ajunga toata ziua.A fost o surpriza de ziua mea si ne-am simtit excelent.Am profitat de piscina, sauna, dus emotional, masaj, room service, iar personalul f dragut si amabil.
Cristina
18 feb 2022
Camere superbe, zonă Spa de nota 10, mic dejun excelent, cafeaua foarte bună. Voi reveni cu mare plăcere
Daniela
13 feb
Apartament pe care l-am avut este foarte frumos, cu balcoane mari, mobilat frumos, salteaua foarte comfortabila, baia mare, foarte curat.
Anca
14 feb 2022
Mic dejun mai mult decât suficient cu alimente de calitate , cafea foarte buna , personal amabil , curățenie .
Laura
30 ian 2022
Totul a fost ok. De la camera pana mic dejun. Personal amabil iar în perioada asta zona spa este super.
Polu
27 feb 2022
Este a doua oara cand ne cazam aici. – camere mari si curate; – facilitatile de spa; – mancarea de la restaurant; – 10 cu felicitari pentru doamna Felicia de la masaj. E senzationala! Face magie in timpul masajului si te simti extraordinar!
Irina
26 feb 2022